Home » Over de netwerkorganisatie » Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

Werk je in een branche waar technisch professionals nodig zijn of waar zelfs een tekort dreigt te ontstaan? Of vind je het van belang de kennis van docenten op bepaalde (technische) vlakken op peil te houden? Wanneer je samenwerkt met het Technasium, bereik je zowel docenten als leerlingen. Zo kun jij veel betekenen voor de toekomst van jouw branche.


"Het leuke is dat de leerlingen binnen O&O dus meewerken aan échte projecten. Dit is echt krachtig, je ziet gewoon dat de leerlingen dan ook enorm gemotiveerd zijn om met een goede oplossing te komen."
Bart Hansma
Projectleider ‘Ikonderzoekwegen’ - Platform WOW

Platform WOW

Platform WOW stimuleert, initieert en faciliteert de samenwerking tussen (vaar)weg en waterbeheerders. Dit doen zij voor de Nederlandse overheid, havenbedrijven en drinkwaterbedrijven. Het doel is dat het beheer van (vaar)wegen en het watersysteem zo efficiënt mogelijk wordt georganiseerd en uitgevoerd. Helaas dreigt er een tekort te ontstaan aan specialisten. Daarom is het aantrekken van nieuw talent een van de belangrijkste speerpunten van de organisatie.


“Naast het feit dat we met vele VMBO-scholen samenwerken, werken we óók graag samen met het Technasium. We hebben de laatste tijd hard gewerkt aan een serie van opdrachten voor het vak O&O en aan de professionalisering van docenten die lesgeven op een technasiumschool."
Erik Boek
Regiomanager Noordwest-Nederland - Wij Techniek

Wij Techniek

Wij Techniek is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. De missie: alle vakmensen in de branche motiveren om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. En dit zijn zeer diverse vakmensen: engineers, monteurs, werkvoorbereiders, uitvoerders, HR-adviseurs, magazijnmedewerkers, ondernemers, directeuren én meer. Wij Techniek is een samenwerkingsverband tussen de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland.

Samenwerken met Technasium

Zie jij ook kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie in een samenwerking met het Technasium? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.